fbpx

 

Laten we samenwerken!

 Auteur van dé #1 planner

voor meer grip op je tijd

 

 Lezingen, trainingen en

masterclasses

 Live en online, incompany en

op locatie, voor groepen en 1:1 

“Wat je niet ziet kan je niet veranderen”

Altijd maar druk

Ben je altijd druk en heb je weinig tijd voor jezelf? Merk je dat de dagen aan je voorbijvliegen en dat er -voor je het weet- alweer een week, een maand of een jaar voorbij is? Laat je je leiden door de waan van de dag en door de dingen die op je afkomen? Voel je je gespannen, vermoeid en heb je last van stress?

Hoe lang houd je dat nog vol?

Druk zijn lijkt onze nieuwe norm. Als je aan anderen vraagt: “Hoe gaat het met je?” dan is het antwoord vrijwel zonder uitzondering: “Druk!”.

Hoe drukker we zijn, hoe langer onze to-do lijst is en hoe harder we proberen om onze tijd te managen. Maar guess what? Tijd kan je niet managen. Een dag heeft 24 uur. Niet meer en niet minder. Maar, wat je wél kan managen is… jezelf. 

Stel je eens voor… hoe het zou zijn als jij weer ‘in charge’ bent over jouw tijd. Als drukte en stress plaats maken voor meer rust en ontspanning. Iedereen kan uit die rat race stappen. Je moet alleen weten hoe.

Ben jij bereid om kritisch te kijken naar jezelf en naar de invulling van je tijd? Om keuzes te maken voor de dingen die je écht belangrijk vindt? Durf je grenzen te stellen? En ga je het commitment aan met jezelf?

Dan kan ik je helpen. Ik geef je graag de kennis, inzichten en tools in handen zodat je ook écht andere keuzes gaat maken waardoor je grip op je tijd houdt. Je zal merken dat drukte en stress plaats zullen maken voor meer rust en ontspanning in je leven. 

Wacht niet langer en kom in actie. Ik kijk er naar uit om met je samen te werken! 

Training Grip Op Tijd

Je hebt het gevoel dat je aan het aanmodderen bent: je wil van die overvolle agenda af maar je hebt al zoveel geprobeerd. Niets helpt. Althans, niet op de lange termijn. Want steeds val je terug in je oude patronen. Nee zeggen blijft lastig, je agenda staat overvol, je voelt je gehaast en je hebt last van stress.

Je hebt behoefte aan meer rust en ontspanning in je leven. Je weet dat je iets zal moeten veranderen, maar tegelijkertijd heb je geen idee hoe.

De training Grip Op Tijd heeft als doel om de regie te houden over je tijd en leven. Inzichten uit deze training vergroten je bewustzijn waardoor je een keuze kan maken. Een keuze om het anders te doen en leiderschap te nemen over de invulling van je tijd. 

In het kort:

 • Inspirerende on demand training met ca. twee uur aan videomateriaal
 • Toegang tot de besloten community waar je wordt geïnspireerd en waar je me al je vragen mag stellen
 • Uitgebreid werkboek
 • Onbeperkt toegang tot de online Campus van Make Life Work
 • Nu voor maar €147 én waardevolle BONUS!

BONUS: Schrijf je nu in en ontvang de It’s About Time 2023 planner in de kleur naar keuze helemaal gratis! 

Ben je bereid om kritisch te zijn? Om andere keuzes te maken?

En ga je het commitment aan met jezelf?  

Training & workshop

One-day intensive

Wil je niet langer het gevoel hebben dat je wordt geleefd? Wil je iets veranderen aan die overvolle agenda omdat je hier niet gelukkig van wordt? Wil je meer ontspanning in je leven in plaats van alleen maar inspanning?

Ik help je hoe je de grip weer terug krijgt op je tijd. Hoe je keuzes kan maken voor jezelf en voor de dingen die je écht belangrijk vindt. Hoe je prioriteit geeft aan jouw prioriteiten. En hoe je jouw agenda inricht naar jouw wensen en verlangens, zodat jij je leven leidt onder jouw voorwaarden.

Deze one-day intensive gaat echt veel verder dan inzicht krijgen in de planning en structuur van je dag. Want als je écht iets wil veranderen in je leven, dan moet je eerst weten: wie ben je, wat wil je écht, waar sta je nu en waar wil je naartoe?

We gaan een hele dag intensief samenwerken op een plek die jouw voorkeur heeft. Ik neem je mee in een deep-dive zodat we van jouw verlangens ook echt werkelijkheid gaan maken.

Individueel traject 

Persoonlijke begeleiding op maat

Een individueel traject is hét programma voor ambitieuze vrouwen met een druk (gezins)leven die niet langer in de waan van de dag willen leven. Je wil niet langer het gevoel hebben dat de tijd aan je voorbijgaat, zonder dat er tijd en ruimte is voor jezelf en voor de dingen die jij belangrijk vindt in het leven.

In dit programma leer je jezelf nóg beter kennen. Je vergroot je zelfinzicht waardoor je andere keuzes kan maken. Want als je echt iets wil veranderen aan je overvolle agenda, dan moet je eerst weten waarom je doet zoals je doet, hoe je brein werkt, en bovenal: hoe je iets blijvend kunt veranderen.

Daarom ga je in dit programma de diepte in: je staat stil bij jouw conditionering, je overtuigingen, en je denkpatronen. Je leert jezelf nog beter kennen. Hoe werkt je brein: waarom doe je wat je doet? En waarom lukte het niet om te veranderen? Dit uitgebreide programma biedt tevens praktische handvatten en houvast om daadwerkelijk de grip op je tijd weer terug te krijgen, zodat je meer ontspannen en energieker in het leven staat. 

Dit programma start op een door jouw gewenste datum, maar het aantal plekken is beperkt.

Ik kom spreken op jouw afdeling, event of seminar

Ik heb een verhaal te vertellen en ik vind het fantastisch om mijn kennis en ervaring met jou en je team te delen.

Dit is een greep uit de onderwerpen waarover ik spreek:

 • Burn-out
 • Conditionering
 • Focus
 • Gedragsverandering
 • Grenzen stellen en nee zeggen
 • Grip op tijd
 • Identiteit: wie ben je écht?
 • Kracht van gedachten
 • Mindset
 • Persoonlijk leiderschap
 • Planning en structuur
 • Prioriteiten stellen
 • Productiviteit 
 • Timemanagement
 • Uitstelgedrag
 • Werk-privé balans

Onderwerpen op aanvraag zijn altijd bespreekbaar.

De prijs is afhankelijk van de inzet, wensen en duur van de opdracht. Mijn starttarief is €779,- per opdracht (excl. reis- en parkeerkosten).

Laten we kennismaken!

Wil je kijken of ik jou zou kunnen helpen maar twijfel je of heb je nog een aantal vragen voor me? Plan dan een gratis inspiratiegesprek met me in. Dit kost je niets, behalve een half uurtje van je tijd.

In dit half uur maken we kennis, bespreken we wat jij graag zou willen en onderzoeken we waar ik je mee kan helpen.

 • Inspiratiegesprek via Zoom (30 minuten)
 • Kosteloos
 • Geheel vrijblijvend

Neem contact op! Ik weet zeker dat ik je vragen kan beantwoorden en dat ik je nieuwe inzichten kan meegegeven.

Met deze organisaties werkte ik o.a. samen:


HELDER & BOEIEND

“Sanna heeft onlangs een training gegeven voor de afdeling Dermatologie van het UMC Utrecht. Hierin heeft zij haarfijn uitgelegd hoe ons brein werkt en welke gevolgen dit heeft voor de keuzes die wij maken in ons leven. Sanna kan deze materie helder en boeiend uitleggen en haar enthousiasme waarmee ze dit doet is zeer aanstekelijk! Daarbij stimuleerde ze ons tot zelfreflectie en gaf ze iedereen persoonlijke inzichten mee. We hebben haar meteen uitgenodigd om het komende jaar nogmaals een aanvullende training te komen geven.

Philippe Smeets

dermatoloog (i.o.) – UMC Utrecht

© Make Life Work 2023