fbpx
Selecteer een pagina

Voor professionals die hun werkdruk willen verlagen

Ontdek hoe je de regie houdt over je werk en leven

 Drie verdiepende

programma’s

 

Individueel en voor groepen

 Live en online

incompany en op locatie

Ik bied 3 verdiepende programma’s aan:

Het Leertraject

Zet je team in zijn kracht

In het leertraject begeleid ik jouw team bij het verminderen van de ervaren werkdruk en het verbeteren van het werk- en leerklimaat. Je ontdekt de methode die helpt om je teamleden mentaal in hun kracht te zetten, zodat zij leiderschap kunnen nemen over werk en leven. 

Individueel traject

Persoonlijke begeleiding

In een 1-op-1 traject help ik jou om grip te krijgen op je werk en leven. Je krijgt inzicht in jouw waarden en gaat keuzes maken die hierbij passen. Je verstevigt je persoonlijk leiderschap en mentale veerkracht waardoor je zelf de regie houdt over je werk en je leven.

One-day intensive

Intensieve deep-dive

Een hele dag intensief samenwerken op een plek van jouw voorkeur. Ik neem jou en je team mee in een deep-dive. Kennis en inzichten helpen je om andere keuzes te maken en prioriteit te geven aan jouw prioriteiten. Voor een betere balans in werkbelasting en belastbaarheid.

Trots op deze opdrachtgevers:


HELDER & BOEIEND

“Sanna heeft onlangs een training gegeven voor de afdeling Dermatologie van het UMC Utrecht. Hierin heeft zij haarfijn uitgelegd hoe ons brein werkt en welke gevolgen dit heeft voor de keuzes die wij maken in ons leven. Sanna kan deze materie helder en boeiend uitleggen en haar enthousiasme waarmee ze dit doet is zeer aanstekelijk! Daarbij stimuleerde ze ons tot zelfreflectie en gaf ze iedereen persoonlijke inzichten mee. We hebben haar meteen uitgenodigd om het komende jaar nogmaals een aanvullende training te komen geven.

Philippe Smeets

dermatoloog (i.o.) – UMC Utrecht

Interventies gericht op het transitieproces naar persoonlijk leiderschap, 

eigen regie en mentale veerkracht zorgen ervoor dat jouw teamleden

energiek en bevlogen werken en leven 

Neem vrijblijvend contact op

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Wil je mij persoonlijk spreken of ontmoeten en ben je benieuwd wat ik voor jou en je team kan betekenen? 

Neem gerust contact met me op, geheel vrijblijvend natuurlijk. 

Dus aarzel niet en mail, bel of stuur me een whatsapp bericht. Vaak lukt het me om binnen 24 uur een reactie te geven en binnen een week een (bel)afspraak in te plannen.  

Sanna Prinsen, PhD | Make Life Work
E: contact@makelifework.nl
T: +31 (0) 6 13 15 93 20 

© Make Life Work 2023